VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Informatie > 5 assig frezen

5 assig frezen

Plastica Thermoforming is onder andere gespecialiseerd in 5-assig frezen. Voor deze freesbewerkingen kunnen wij toleranties van ongeveer 0,2 mmgaranderen. De maximale bewerkingsformaat van het werkstuk is 6500 mm x 2000 mm x 900 mm. Doordat wij de nieuwste machines in huis hebben en op de hoogte zijn van de nieuwste technieken, kunnen wij de beste kwaliteit garanderen.

Investering
Wij investeren continu in nieuwe hard- en software en in nieuwe opleidingen voor onze medewerkers. Op die manier blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen wij u altijd voorzien van de beste service. Plastica is al jarenlang specialist in het vacuumvormen en thermovormen van kunststof en plastic onderdelen. Hiervoor gebruiken wij verschillende technieken:
  • 5-assig frezen
  • draperen
  • persen
  • buigen
  • zetten
  • assemblage
Voorbeelden
Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de technieken die wij gebruiken. Neem gerust contact met ons op als u benieuwd bent wat wij voor u kunnen betekenen. Onze medewerkers staan u graag te woord over 5-assig frezen of één van onze andere technieken. Stuur een e-mail naar info@plastica-thermoforming.eu, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ook interessant:

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008