VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Informatie > ABS bak

ABS bak

Een ABS bak is in iedere afmeting en kleur te produceren door Plastica Thermoforming. Al jaren voorzien wij bedrijven uit een groot aantal branches van producten op maat. Vraag naar onze vele mogelijkheden!

Bak
Bij Plastica Thermoforming verkrijgt u een ABS bak volledig naar uw specificatie. Door gebruik te maken van zeer hoogwaardige machines, is een ABS bak te vormen in iedere gewenste afmeting en uitvoering. Ook qua kleuren hebben wij een groot aantal mogelijkheden. Als u al zelf een 3-D ontwerp hebt van uw bak, is het voor ons in de meeste gevallen mogelijk om binnen 24 uur een prototype aan te leveren. Het is echter ook mogelijk om ons uw ontwerp te laten maken. Onze gespecialiseerde engineers weten precies hoe de ideale bak voor uw toepassing er uit moet komen te zien. Indien vervolgens het ontwikkelde prototype u bevalt, wordt de productie van uw bakken direct in gang gezet. Wij zijn in staat om tot wel 100.000 stuks van uw product binnen korte tijd te leveren.

Contact
Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden voor de ABS bak voor uw toepassing. Bel daarom naar (0)164 23 60 33 of mail naar info@plastica-thermoforming.eu en maak een vrijblijvende afspraak met onze medewerkers.

Ook tal van andere soorten kunststof zijn door ons naar specificatie te vormen.

Ook interesant:

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008