VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Informatie > ABS kap

ABS kap

Plastica Thermoforming produceert op snelle en nauwkeurige wijze een ABS kap volledig naar uw wens. Al jarenlang is ons bedrijf gespecialiseerd in het thermovormen, ook wel het produceren en ontwikkelen van kunststof en plastic producten genoemd. Wij bieden u onbegrensde mogelijkheden voor uw product!

Kap
Een ABS kap is door Plastica Thermoforming helemaal op maat te ontwikkelen en te produceren. Met behulp van onze machines van de hoogste kwaliteit is dit materiaal snel en precies volledig naar uw wens te thermovormen. Vrijwel alle afmetingen en kleuren zijn mogelijk voor uw kap. Naast enkel de productie, kunt u ook alle andere facetten van het proces aan ons overlaten. Onze goed opgeleide engineers voorzien u namelijk graag van deskundig advies met betrekking tot uw product, waarna op basis van uw wensen en eisen een gedetailleerd ontwerp van uw ABS kap wordt gemaakt. Vervolgens wordt van dit ontwerp, veelal binnen 24 uur, een prototype ontwikkeld. Als alles helemaal aan uw wensen voldoet, gaan onze ervaren productiemedewerkers aan de slag met het vormen van uw ABS kappen. Wij leveren tot maar liefst 100.000 stuks!

Contact
Wilt u weten wat wij voor mogelijkheden wij voor uw ABS kap in huis hebben? Bel dan direct naar (0)164 23 60 33 of mail naar info@plastica-thermoforming.eu voor het maken van een volledig vrijblijvende afspraak.

Naast ABS, is Plastica Thermoforming ook al jaren actief in het thermovormen van vele andere soorten kunststof en plastic.

Ook interesant:

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008