VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Informatie > ABS panelen

ABS panelen

ABS panelen worden compleet op maat ontwikkeld en geproduceerd door Plastica Thermoforming, dé specialist op het gebied van thermovormen. Dankzij onze onbegrensde mogelijkheden bent u bij ons altijd verzekerd van het ideale product!

Paneel
Plastica Thermoforming ontwikkelt uw ABS panelen helemaal naar uw specificatie. Door gebruik van te maken van machines van de allerhoogste kwaliteit, is dit materiaal op zeer nauwkeurige wijze door ons te thermovormen. Vrijwel alle afmetingen en kleuren zijn mogelijk! Indien u al een 3-D file van uw ontwerp heeft ontwikkeld, is het voor ons in de meeste gevallen mogelijk om u binnen 24 uur een prototype te leveren. Wij hebben echter ook gespecialiseerde engineers in dienst die met genoegen uw ABS panelen, op basis van uw wensen en eisen, op maat kunnen ontwerpen. Als vervolgens het prototype aan uw wensen voldoet, gaan onze ervaren vakmensen direct aan de slag met de productie. Binnen korte tijd leveren wij u uw ABS panelen in elke gewenste oplage, tot wel 100.000 stuks!

Contact
Meer weten over onze mogelijkheden voor de productie van ABS panelen? Neem dan contact met ons op door direct te bellen naar(0)164 23 60 33 of stuur een e-mail naar info@plastica-thermoforming.eu.

Ook interessant:

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008