VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Informatie > Apparatenbouw

Apparatenbouw

Plastica Thermoforming maakt plastic en kunststof producten voor de apparatenbouw. In het verleden hebben wij al menig product gemaakt voor deze brede markt: voor medische systemen, vendingmachines, automaten en producten voor de zorgsector. U komt de producten van Plastica Thermoforming tegen in het dagelijks leven.

Mogelijkheden
Wij maken plastic delen voor zowel het interieur als het exterieur van de apparatenbouw. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan panelen, maar ook aan een complete behuizing. De uitvoering van het product wordt geheel afgestemd met de wensen van onze klant. Er bestaan honderden variaties in materiaalsoort, dikte en oppervlaktestructuur. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Straatverlichting
Naast apparatenbouw maken wij ook producten voor in bussen, treinen, vliegtuigen, ziekenhuizen en straatverlichting. Bent u op zoek naar een plastic vorm die geheel op maat wordt gemaakt? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. U kunt bellen met +31 (0)164 23 60 33 of een e-mail sturen naar info@plastica-thermoforming.eu.

Ook interessant:

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008