VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Informatie > Bandenopslag systeem

Bandenopslag systeem

Een bandenopslag systeem van kunststof laat u volledig naar wens ontwikkelen door Plastica Thermoforming. Ons bedrijf is al jarenlang toonaangevend op het gebied van thermovormen voor het produceren en ontwikkelen van plastic en kunststof vormen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Banden opslaan
Plastica Thermoforming is in staat om een bandenopslag systeem helemaal volgens uw specificatie te produceren uit een kunststof of plastic plaat. Met onze toonaangevende machines is het mogelijk om het bandenopslag systeem in vrijwel iedere gewenste maat en kleur voor u te ontwikkelen. Indien u zelf een 3-D file van uw ontwerp heeft, kunnen wij u veelal al binnen 24 uur voorzien van een prototype. Zo niet, dan nemen onze deskundige en ervaren medewerkers uiteraard met genoegen het ontwerp zelf voor hun rekening. Indien u akkoord bent met het prototype, wordt uw bandenopslag systeem geproduceerd met een perfecte afwerking. Wij zijn gewend om onder hoge druk grote series producten (tot wel 100.000 stuks) te leveren!

Contact
Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw bandenopslag systeem? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)164 23 60 33 of stuur een e-mail naar info@plastica-thermoforming.eu.

Ook interessant:

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008