VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Informatie > CNC bewerking

CNC bewerking

Plastica Thermoforming is al vele jaren specialist op het gebied van CNC bewerking van alle soorten kunststof en plastic. Zowel halffabricaten als specifieke eindproducten worden bij ons volledig naar wens ontwikkeld.

CNC
CNC bewerking is één van de grote specialismes van Plastica Thermoforming. Met onze vijfassige CNC freesmachine zijn wij in staat om diverse soorten kunststof en plastic tot in de uiterste nauwkeurigheid (met een tolerantie van ± 0,2) te bewerken. Ook zijn wij in het bezit van een geavanceerd CAD-CAM systeem, waarmee het mogelijk is om tekeningen uit alle soorten CAD-systemen in te lezen. Indien gewenst, nemen wij het ontwerp en de bijbehorende CAD tekening graag voor onze rekening. Onze goed opgeleide en ervaren medewerkers zijn vervolgens in staat om de CNC bewerking van uw materiaal snel uit te voeren. Ook grote series tot wel 100.000 stuks zijn voor ons geen enkel probleem!

Contact
Wij vertellen u graag alles over onze mogelijkheden op het gebied van CNC bewerking. Bel hiervoor naar +31 (0)164 23 60 33 of stuur een e-mail naar info@plastica-thermoforming.eu. Ons bedrijf is ook de specialist op het gebied van thermovormen.

Ook interessant:

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008