VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Informatie > CNC-frezen

CNC-frezen

Met behulp van thermovormen en CNC-frezen maakt Plastica Thermoforming de mooiste eindproducten van kunststof. Frezen is een verspanende bewerking waarbij met de frees materiaal wordt verwijderd. Onze freesbank is computer gestuurd (CNC).

Investeren
Voor de bewerkingen door middel van CNC-frezen kunnen wij toleranties van ongeveer 0,2 mm garanderen. De maximale bewerkingsmaat van het werkstuk is 6500 mm x 2000 mm x 900 mm. Wij zijn daarnaast ook in het bezit van een CAD-CAM systeem, waarin het goed mogelijk is om tekeningen uit allerlei CAD-systemen in te lezen. Wij hebben de nieuwste machines in huis en wij investeren continu in hard- en software.

Mogelijkheden
CNC-frezen is een specialisme van Plastica Thermoforming, net als thermovormen, spuitgieten en vacuümvormen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vraag een offerte aan. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar info@plastica-thermoforming.eu. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ook interessant

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008