VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Informatie > Kunststof assemblage

Kunststof assemblage

Bij Plastica Thermoforming kunt u terecht voor professionele kunststof assemblage. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van kunststof en plastic producten. Daarnaast doen wij ook al jarenlang aan assemblage. Wij zetten kunststof onderdelen in elkaar, zodat ze ingezet kunnen worden op de meest uiteenlopende plekken in onze samenleving.

Speciale producten
U komt de kunststof assemblage producten van Plastica waarschijnlijk dagelijks tegen. U vindt ze onder andere in vliegtuigen, vrachtwagens, treinen, bussen en straatverlichting. Daarnaast hebben wij in het verleden ook speciale producten gemaakt:
  • de ruiten voor de Shell Challenge ECO mobiel 2008
  • de inloopdeuren voor Schiphol
  • de ruiten voor de Nuna 4
Wij hebben ook ruime ervaring met rapid prototyping. Wanneer u een 3-D file van uw ontwerp heeft, dan kan het prototype in principe binnen 24 uur gerealiseerd worden.

Partner
Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare partner voor uw kunststof assemblage? Neem dan vooral eens een kijkje op deze website. Als u vragen heeft over onze producten, diensten of technieken, neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@plastica-thermoforming.eu of bel met +31 (0)164 23 60 33.

Ook interessant:

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008