VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Informatie > Kunststof bewerken

Kunststof bewerken

Plastica Thermoforming is al jarenlang gespecialiseerd in kunststof bewerken. Wij doen dit door middel van thermovormen en vacuümvormen. Hiermee wordt het kunststof en het plastic verhit, waardoor het in elke gewenste vorm te buigen is. Zo maken wij een product geheel op maat voor u.

Vacuümvormen
Kunststof bewerken wordt gedaan door middel van thermovormen of vacuümvormen. Bij vacuümvormen wordt de kunststof of plastic plaat langs de randen ingeklemd, tussen het spanraam en de basisplaat. De verwarming wordt geactiveerd, totdat de plaat plastisch genoeg is. Dan gaat de verwarming weg en komt de matrijs omhoog. De ruimte tussen de plastische plaat en de matrijs wordt vacuüm gezogen, waardoor de druk van de buitenlucht de plaat op de matrijs drukt en de plaat de vorm ervan overneemt. Na afkoeling is het kunststof product gereed.

Specialistisch vak
Kunststof bewerken is een specialistisch vak. Bij Plastica Thermoforming hebben wij jarenlange ervaring op dit gebied. Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken tot het maken van een product op maat. U kunt bellen met +31 (0)164 23 60 33 of een e-mail sturen naarinfo@plastica-thermoforming.eu.

Ook interessant:

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008