VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Informatie > Kunststof covering

Kunststof covering

De perfecte kunststof covering voor uw toepassing, laat u helemaal naar wens ontwikkelen door Plastica Thermoforming. Wij zijn dé specialist op het gebied van het thermovormen, ook wel het produceren en ontwikkelen van kunststof producten. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos!

Covering
Plastica Thermoforming ontwikkelt de ideale kunststof covering voor uw toepassing. Dankzij onze hoogwaardige machines, is het mogelijk om vele soorten kunststof op maat te thermovormen. Vrijwel alle maten en kleuren zijn mogelijk voor een kunststof covering. Wanneer u zelf een 3-D file van uw ontwerp aanlevert, zijn wij in de meeste gevallen in staat om al binnen 24 uur een prototype te ontwikkelen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het ontwerpproces. Op basis van uw wensen en eisen, wordt dan een ontwerp en prototype gemaakt van de kunststof covering die naadloos aansluit op uw toepassing. Als u tevreden bent, produceren wij coverings in iedere gewenste oplage. Wij leveren tot wel 100.000 stuks binnen zeer korte tijd!

Contact
Ons bedrijf biedt tal van mogelijkheden voor een specifieke kunststof covering. Om hier meer over te weten te komen, contacteert u ons via +31 (0)164 23 60 33 of stuur een e-mail naar info@plastica-thermoforming.eu.

Ook interessant:

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008