VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Informatie > Kunststof maatwerk

Kunststof maatwerk

Bij Plastica Thermoforming kunt u terecht voor kunststof maatwerk tegen concurrerende prijzen. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren kunststof en plastic producten geheel op maat. U kiest zelf de kleur, de uitvoering, de vorm en de oplage. Van enkele stuks tot duizenden aantallen: wij draaien er onze hand niet voor om.

Specialist
Kunststof maatwerk is een vak apart. Plastica Thermoforming is al jarenlang specialist op het gebied van thermovormen en vacuümvormen. Wij werken met verschillende materialen: ABS, ASA, HDPE, PC, PEI, PETG, PMMA, PPC, PS, PSU, PVC, UHMWPE. Het is van groot belang dat de maatvoering binnen de verschillende productcategorieën goed is. Daar kunt u bij ons dan ook van op aan. Deze materialen zijn in nagenoeg alle kleuren leverbaar.

Vrijblijvende offerte
Kortom: Plastica Thermoforming is uw partner voor kunststof maatwerk. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor een product op maat. Stuur daarvoor een e-mail naar info@plastica-thermoforming.eu. U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)164 23 60 33. Onze ervaren medewerkers geven graag antwoord op al uw vragen.

Ook interessant:

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008