VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Informatie > Kunststof tray

Kunststof tray

Plastica Thermoforming is het bedrijf bij uitstek om uw kunststof tray te laten ontwikkelen. Wij zijn al geruime tijd toonaangevend op het gebied van thermovormen en kunnen tal van verschillende soorten kunststof tot in grote nauwkeurigheid bewerken. Vraag naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Tray
Plastica Thermoforming produceert zowel kunststof halffabricaten als specifieke producten. Ook een kunststof tray is door ons in vrijwel iedere afmeting, kleur en soort kunststof te ontwikkelen. Indien u zelf een 3-D file van uw ontwerp aanlevert, is het voor ons vaak mogelijk om al binnen 24 uur een prototype te ontwikkelen. Het is echter ook mogelijk om ook het ontwerp aan ons over te laten. Onze engineers maken aan de hand van uw productwensen zowel een product- als matrijsontwerp, wat vervolgens wordt uitgewerkt in het prototype. Wanneer u helemaal tevreden bent over de door ons ontworpen kunststof tray, produceren onze vakmensen uw product binnen korte tijd in iedere gewenste oplage, tot wel 100.000 stuks!

Contact
Wilt u weten wat de mogelijkheden van Plastica Thermoforming voor uw kunststof tray zijn? Aarzel niet en bel naar +31 (0)164 23 60 33 of mail naar info@plastica-thermoforming.eu voor een vrijblijvende afspraak.

Plastica Thermoforming is ook de ideale partner op het gebied van CNC frezen.

Ook interessant:

 

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008