VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Informatie > Kunststof vorm

Kunststof vorm

Plastica Thermoforming ontwerpt, ontwikkelt en produceert elke gewenste kunststof vorm. Met behulp van thermovormen of vacuümvormen wordt kunststof en plastic in de juiste vorm gebogen. Thermovormen staat voor de techniek van het vervormen onder verwarming.

Technieken
Wanneer wij een kunststof vorm voor u maken door middel van thermovormen, gebruiken wij alleen materiaal dat ook daadwerkelijk geschikt is voor deze techniek. Dat zijn de zogenaamde thermoplasten. Naast thermovormen en vacuümvormen hebben wij nog meer technieken in huis:
  • draperen
  • buigen
  • zetten
  • persen
  • rapid prototyping: wij maken een fysiek product van uw 3D ontwerp. Dit kan nuttig zijn als u bijvoorbeeld een nieuw te ontwikkelen product wilt presenteren.
Betrouwbare partij
Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die een kunststof vorm voor u maakt? Dan zit u bij Plastica Thermoforming goed. Wij maken vormen geheel op maat, in verschillende uitvoeringen, kleuren en oplages. Bel gerust voor vrijblijvende informatie over onze producten en diensten: +31 (0)164 23 60 33. U kunt ook een e-mail sturen naar info@plastica-thermoforming.eu, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ook interessant:

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008