VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Informatie > Kunststof vormdeel

Kunststof vormdeel

Een kunststof vormdeel wordt door Plastica Thermoforming helemaal naar specificatie ontwikkeld en geproduceerd. Onze grote specialisatie op het gebied van thermovormen, zorgt ervoor dat wij onze klanten vrijwel onbegrensde mogelijkheden kunnen bieden.

Vormdeel
Eén van de grote specialiteiten van Plastica Thermoforming is het thermovormen van een kunststof vormdeel voor de verlichtingsindustrie. Met behulp van onze machines van de hoogste kwaliteit, kunnen wij voor zowel binnen- als buitenverlichting een vormdeel volledig op maat ontwikkelen en produceren. Ook op het gebied van reclame- en displaytoepassingen bieden wij ongekende mogelijkheden. Zowel kleine aantallen specifieke vormdelen als grotere series (tot wel 100.000 stuks!) zijn door ons binnen een kort tijdsbestek te leveren. Wij zijn u hierbij graag door het hele proces van ontwerp tot aan productie van dienst, maar het is daarnaast ook mogelijk om ons enkel een door u zelfgemaakt ontwerp te laten produceren. Onze ervaren medewerkers zorgen er in ieder geval voor dat u binnen een kort tijdsbestek het ideale kunststof vormdeel voor uw toepassing bezit.

Contact
Bel naar +31 (0)164 23 60 33 of mail naar info@plastica-thermoforming.eu voor een vrijblijvende afspraak, waarin onze medewerkers u alles vertellen over onze mogelijkheden voor een kunststof vormdeel.

Ook CNC freeswerk laat u geheel naar wens door ons uitvoeren.

Ook interessant:

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008