VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Informatie > Kunststofbewerking

Kunststofbewerking

Plastica Thermoforming is specialist in kunststofbewerking met behulp van thermovormen of vacuümvormen. Wij hebben een groot aanbod aan technieken in huis, zoals thermovormen, vacuümvormen, draperen, buigen, zetten en persen. Wij maken producten op maat, in verschillende oplages en verschillende kleuren en uitvoeringen.

Kunststofbewerking
In onze kunststofbewerking werken wij met verschillende materialen: ABS, ASA, HDPE, PC, PEI, PETG, PMMA, PPC, PS, PSU, PVC, UHMWPE. Het is ook mogelijk om verschillende materialen met elkaar te combineren, om zo tot een optimaal resultaat te komen. Binnen alle productcategorieën is maatvoering van groot belang. Door producten te vormen op optimaal gekoelde patrijzen, bereiken wij constante materiaalkrimp.

Producten op maat
De materialen die gebruikt worden voor kunststofbewerking zijn in nagenoeg alle kleuren te leveren. Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten, of vrijblijvend een offerte aanvragen? Stuur dan een e-mail naar info@plastica-thermoforming.eu. U kunt ook bellen met +31 (0)164 23 60 33 om met één van onze deskundige medewerkers te praten.

Ook interessant:

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008