VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Informatie > Polycarbonaat kap

Polycarbonaat kap

U hebt voor uw toepassing een polycarbonaat kap nodig? Laat deze dan op maat ontwikkelen en produceren door Plastica Thermoforming. Plastica Thermoforming is al jaren dé specialist op het gebied van thermovormen. Dankzij onze vele verschillende mogelijkheden, bent u bij ons altijd verzekerd van het perfecte product.

Kap
Plastica Thermoforming levert u een polycarbonaat kap volledig naar wens. Ons bedrijf beschikt over machines van topkwaliteit, waarmee polycarbonaat in iedere gewenste uitvoering en afmeting is te thermovormen. Ook voor uw polycarbonaat kap hebben wij ongekende mogelijkheden! Vanzelfsprekend werken wij graag volgens uw eigen 3-D ontwerp, maar wij zijn tevens ook in te schakelen voor het gehele productieproces. Wij beschikken over goed opgeleide engineers, die op basis van uw wensen en eisen een ontwerp maken van de ideale kap voor uw toepassing. Hiervan kan veelal binnen 24 uur een prototype worden gemaakt. Indien het ontwerp en prototype u bevallen, gaan onze gespecialiseerde vakmensen direct aan de slag met de productie. Wij leveren binnen een korte tijd de gewenste hoeveelheid (tot wel 100.000 stuks) op maat gemaakte polycarbonaat kappen.

Contact
Om meer te weten te komen over onze mogelijkheden voor een polycarbonaat kap voor uw toepassing, belt u naar (0)164 23 60 33 of mailt u naar info@plastica-thermoforming.eu. Onze medewerkers nemen graag de tijd om u meer informatie te geven en te adviseren.

Naast thermovormen, is ook CNC frezen een specialisme van Plastica Thermoforming.

Ook interessant:

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008