VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Informatie > Polystyreen kap

Polystyreen kap

De polystyreen kap voor uw toepassing koopt u bij Plastica Thermoforming. Onze organisatie is vakkundig op het gebied van het thermovormen of het produceren en ontwikkelen van plastic en kunststof producten. Wij bieden u ongekende mogelijkheden voor uw product.

Kap
Plastica Thermoforming is het bedrijf bij uitstek om uw polystyreen kap te laten ontwikkelen. Met onze hoogwaardige machines zijn wij in staat om polystyreen te thermovormen in een kap die volledig voldoet aan uw wensen en eisen. Vrijwel alle afmetingen en kleuren zijn bij ons mogelijk. Omdat wij gespecialiseerd zijn in rapid prototyping, kunnen wij u, nadat u ons uw 3-D ontwerp heeft gegeven, binnen 24 uur voorzien van een prototype van uw product. Bevalt het prototype u, dan gaan wij direct aan de slag met de productie. Bij ons is het mogelijk om zeer vlot productleveringen te ontvangen van wel 100.000 stuks!

Contact
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Plastica Thermoforming voor uw polystyreen kap? Bel dan naar (0)164 23 60 33 of stuur een e-mail naar info@plastica-thermoforming.eu. Wij nemen graag de tijd om u te vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Naast van polystyreen, creëren wij ook producten van tal van andere soorten materialen.

Ook interessant:

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008