VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Informatie > Polystyreen paneel

Polystyreen paneel

Een polystyreen paneel verkrijgt u in iedere gewenste afmeting, kleur en hoeveelheid bij Plastica Thermoforming. Ons bedrijf is vooruitstrevend op het gebied van het thermovormen van diverse soorten materialen en levert al jaren producten aan bedrijven in een groot aantal industrieën.

Panelen
Voor een groot aantal industrieën biedt Plastica Thermoforming oplossingen op maat. Zo ontwikkelen wij voor de apparatenbouw polystyreen panelen volledig naar wens. Met behulp van onze uitstekende machines kunnen onze vakmensen een polystyreen paneel op snelle en nauwkeurige wijze produceren in iedere gewenste uitvoering, maatvoering en kleur. Het gehele proces kunt u hierbij aan ons overlaten. Ons bedrijf beschikt over gespecialiseerde engineers voor het op basis van uw wensen en eisen ontwikkelen van een ontwerp en prototype van uw polystyreen paneel, waarna onze ervaren vakmensen zorgen voor een vlotte productie. Ons vakkundige team is in staat om tot wel 100.000 stuks van uw paneel binnen zeer korte tijd te leveren!

Contact
U wilt ook een polystyreen paneel op maat laten ontwikkelen en produceren? Bel dan direct naar 31 (0)164 23 60 33 of stuur een e-mail naar info@plastica-thermoforming.eu.

Ook producten van tal van andere materialen zijn door ons compleet naar wens aan te leveren.

Ook interessant:

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008