VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Informatie > Polystyreen tray

Polystyreen tray

Plastica Thermoforming ontwikkelt en produceert uw polystyreen tray volledig volgens uw specificatie. Wij bieden u ongekende mogelijkheden voor uw product. Neem direct contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak!

Tray
Een polystyreen tray is door Plastica Thermoforming helemaal naar uw wens te thermovormen. Onze machines van zeer hoogwaardige kwaliteit zijn in staat om het polystyreen op een zeer nauwkeurige wijze te bewerken, zodat uw product perfect geschikt is voor de gewenste toepassing. Bij ons zijn vrijwel alle afmetingen en kleuren mogelijk. Uiteraard werken wij graag aan de hand van uw eigen 3-D ontwerp, maar het is voor ons ook mogelijk om het gehele proces voor onze rekening te nemen. Onze engineers ontwerpen voor u een polystyreen tray die naadloos aansluit op uw wensen. Binnen een zeer korte tijd leveren wij u iedere gewenste hoeveelheid (tot liefst 100.000 stuks!) aan de voor uw toepassing op maat gemaakte trays.

Contact
De medewerkers Plastica Thermoforming vertellen u in een vrijblijvende afspraak graag meer over de talloze mogelijkheden voor uw polystyreen tray. Neem hiervoor contact met ons op via telefoonnummer (0)164 23 60 33 of stuur een e-mail info@plastica-thermoforming.eu.

Ook interessant:

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008