VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Informatie > Polystyreen vormdeel

Polystyreen vormdeel

Hebt u voor uw toepassing een polystyreen vormdeel nodig? Bij Plastica Thermoforming thermovormen we al jaren vele soorten kunststof en plastic volledig naar wens van de klanten. Wij bieden ongekende mogelijkheden voor bedrijven uit een groot aantal branches!

Vormdelen
Een groot specialisme van Plastica Thermoforming is het ontwikkelen van polystyreen vormdelen voor zowel de verlichtingsindustrie als voor reclamedisplays. Met behulp van onze toonaangevende machines, kunnen wij een polystyreen vormdeel op een snelle en nauwkeurige wijze naar uw wens produceren. Vrijwel alle afmetingen en kleuren zijn hierbij mogelijk. Wanneer u een 3-D file van het ontwerp van uw product aanlevert, kunnen wij binnen 24 uur een prototype van uw vormdeel ontwikkelen. Het is echter ook mogelijk om uw polystyreen vormdeel te laten ontwerpen door onze gespecialiseerde en ervaren engineers. Deze wordt vervolgens in iedere gewenste hoeveelheid geproduceerd en geleverd. Zelfs een oplage van 100.000 stuks is mogelijk.

Contact
Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw polystyreen vormdeel. Neem daarom vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 31 (0)164 23 60 33 of stuur een e-mail naar info@plastica-thermoforming.eu voor het maken van een vrijblijvende afspraak met onze medewerkers.

Ook interessant:

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008