VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Informatie > Polystyreen vormen

Polystyreen vormen

Plastica Thermoforming is in staat om polystyreen te vormen in ieder gewenst product. Zo wel halffabricaten als klantspecifieke producten zijn voor ons geen enkel probleem. Contacteer ons direct en vraag naar de mogelijkheden voor uw product!

Polystyreen
Plastica Thermoforming is al jaren een toonaangevend bedrijf op het gebied van thermovormen van diverse soorten kunststof en plastic. Zo kunnen wij met onze machines van de hoogste kwaliteit ook polystyreen snel en vakkundig vormen in ieder gewenst product. Zowel kleine aantallen specifieke producten als grotere series (tot wel 100.000 stuks!) zijn door ons binnen een kort tijdsbestek te leveren. Hierbij hebt u bij ons ongekende mogelijkheden op het gebied van maatvoering en kleur. U kunt door het gehele proces op ons rekenen. Van advies tot aan ontwerpen van prototyping tot productie, het kan allemaal verzorgd worden door onze ervaren en deskundige medewerkers. Wij zorgen ervoor dat u binnen korte tijd de perfecte producten voor uw toepassing binnen heeft. 

Contact
Wij lichten onze mogelijkheden op het gebied van polystyreen vormen voor uw specifieke situatie graag toe. Maak daarom direct een vrijblijvende afspraak met onze medewerkers, door te bellen naar 31 (0)164 23 60 33 of te mailen naar info@plastica-thermoforming.eu.

Ook interessant: 

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008