VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Informatie > Rapid prototype

Rapid prototype

Voor een rapid prototype van uw kunststof of plastic product, schakelt u Plastica Thermoforming in. Ons bedrijf is al jaren toonaangevend op het gebied van rapid prototyping. Profiteer van onze scherpe prijzen en korte productietijd!

Prototyping
Plastic Thermoforming voorziet u binnen zeer korte tijd van een rapid prototype van uw plastic of kunststof productidee. Zo zijn wij in de meeste gevallen in staat om, als u zelf een 3-D file van het ontwerp van uw product aanlevert, al binnen 24 uur een rapid prototype te ontwikkelen. Hierbij is het voor ons mogelijk om prototypes te ontwikkelen tot wel twee meter groot. Indien u echter ook al een gedetailleerde afwerking wilt, kan dit wel een dag extra duren. Mocht u alleen nog maar een idee hebben van uw product, dan maken onze engineers, op basis van uw wensen en eisen, tevens met genoegen eenontwerp. Uiteraard geven wij u hierbij graag deskundig advies. Met onze jarenlange ervaring en rijke vakkennis in vele verschillende industrieën, weten wij precies waaraan uw product moet voldoen voor uw toepassing.

Contact
Voor een vrijblijvende opgave van prijs en levertijd van een rapid prototype, neemt u contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)164 23 60 33 of stuur een e-mail naar info@plastica-thermoforming.eu.

Ook interessant:

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008