VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Informatie > Spuitgietproduct

Spuitgietproduct

Plastica is uw professionele partner in het ontwikkelen en vervaardigen van een spuitgietproduct. Plastica Thermoforming is ontstaan als bedrijf dat zich voornamelijk bezighield met het persen van bakelietproducten, zoals allerhande plastic schakelaars. Later zijn wij ons ook gaan toeleggen op spuitgieten en vacuümvormen. Onze kennis van de laatste techniek en onze jarenlange ervaring op dit gebied, zorgen voor een perfect eindresultaat.

Thermovormen
Een spuitgietproduct wordt gemaakt van kunststof dat wordt aangevoerd als granulaat of poeder. Dit wordt gesmolten tot een viskeuze massa. Onder hoge druk wordt deze massa ingespoten in een matrijs in de vorm van het uiteindelijke product. De kunststof stolt wanneer dit geheel afkoelt, wat een strak eindresultaat oplevert. Naast spuitgieten heeft Plastica verschillende technieken in huis om kunststof producten te thermovormen.

Technieken
De deskundige medewerkers van Plastica vertellen u graag alles over het vervaardigen van een spuitgietproduct. Op deze website vindt u veel informatie over alle producten die wij maken en welke technieken daarbij komen kijken. Heeft u nog vragen? Bel dan met +31 (0)164 23 60 33 of stuur een e-mail naar info@plastica-thermoforming.eu. Graag tot ziens!

Ook interessant:

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008