VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Informatie > Thermoplasten vormen

Thermoplasten vormen

Een grote diversiteit aan thermoplasten zijn helemaal naar wens te vormen door Plastica Thermoforming. Wij zijn al jaren toonaangevend op het gebied van het thermovormen van verschillende soorten kunststof en plastic. Wij leveren u altijd een product op maat!

Vormen
Thermovormen is het grote specialisme van Plastica Thermoforming. Dit houdt in dat wij, met behulp van onze kwalitatief hoogwaardige machines, een groot aantal thermoplasten helemaal naar uw specificatie kunnen vormen. Zowel halffabricaten als specifieke producten worden door ons in zowel kleine als grotere series (tot wel 100.000 stuks!) in vrijwel iedere gewenste afmeting en kleur geleverd. Wij leveren producten op maat voor onder anderen de volgende markten:
  • Automotive;
  • Apparatenbouw;
  • Verlichting;
  • Reclame en display.
Wij kunnen de thermoplasten volledig naar uw eigen 3-D ontwerp vormen, maar u kunt ons daarnaast ook inschakelen voor het hele proces. Onze vakkundige engineers ontwerpen dan aan de hand van uw wensen en eisen het ideale product voor uw toepassing, waarna onze ervaren vakmensen in korte tijd een prototype ontwikkelen. Indien dit prototype aan uw verwachtingen voldoet, wordt uw product geproduceerd in de door u gewenste oplage.

Contact
Door Plastica Thermoforming thermoplasten voor u te laten vormen, bent u verzekerd van een product op maat. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer (0)164 23 60 33 of e-mailadres info@plastica-thermoforming.eu.

Ook interessant

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008