VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Informatie > Vacuümvormen kunststof

Vacuümvormen kunststof

Het vacuümvormen van kunststoffen is al jaren een groot specialisme van Plastica Thermoforming. Door de jaren heen hebben wij bedrijven uit tal van branches voorzien van op maat gemaakte halffabricaten en specifieke producten voor vele uiteenlopende toepassingen. Vraag naar onze vele mogelijkheden!

Vormen
Plastica Thermoforming is toonaangevend op het gebied van het vacuümvormen van een groot aantal verschillende kunststoffen. Door gebruik te maken van machines van de allerhoogste kwaliteit, zijn wij in staat om halffabricaten en specifieke producten te leveren in vrijwel alle afmetingen en kleuren. Al jaren profiteren bedrijven uit onder meer de volgende branches van onze diensten:
  • Automotive;
  • Apparatenbouw;
  • Verlichting;
  • Reclame en display.
Ons gespecialiseerde team aan medewerkers kan voor u het gehele proces verzorgen. Zo maken onze goed opgeleide engineers aan de hand van uw wensen en eisen een passend ontwerp van uw product idee, waarna er een prototype wordt ontwikkeld. Wanneer dit prototype u bevalt, gaan onze ervaren vakmensen direct aan de slag met de productie van uw product. Het is bij ons mogelijk om liefst 100.000 stuks van uw product te laten produceren! Binnen een kort tijdsbestek wordt uw product in de door u gewenste hoeveelheid bij u geleverd.

Contact
Plastica Thermoforming heeft een groot aantal mogelijkheden voor het vacuümvormen van kunststoffen en vertelt u hier graag over. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak, belt u naar (0)164 23 60 33 of mailt u naar info@plastica-thermoforming.eu.

Naast enkel het vacuümvormen, is ook het CNC frezen van kunststoffen een specialiteit van ons.

Ook interessant:

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008