VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Informatie > Vacuümvormen

Vacuümvormen

Plastica Thermoforming is de specialist op het gebied van vacuümvormen. Vrijwel elk gewenst product is door ons uit kunststof of plastic platen te vormen. Neem contact met ons op en vraag naar de verschillende mogelijkheden!

Vormen
Vacuümvormen ook wel het ontwikkelen van klant specifieke producten uit kunststof of plastic plaat, is de kernactiviteit van Plastica Thermoforming. Met behulp van geavanceerde machines zijn wij in staat om een groot aantal soorten kunststof en plastic op nauwkeurige wijze te vormen tot het door u gewenste product. Al vele jaren voorzien wij de volgende industrieën van producten op maat:
  • Automotive;
  • Apparatenbouw;
  • Verlichting;
  • Reclame en display.
Wij kennen voor uw product geen beperkingen op het gebied van afmetingen en kleur! Doordat ons team bestaat uit zowel gespecialiseerd engineers als vakkundige productiemedewerkers, zijn wij in staat om het gehele proces te verzorgen van advies en ontwerp tot aan prototypingen de productie. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk beschikt over uw product in de door u gewenste hoeveelheid. Wij leveren tot wel 100.000 stuks!

Contact
Plastica Thermoforming heeft ook voor uw toepassing een groot aantal mogelijkheden met betrekking tot vacuümvormen. Maak daarom direct een afspraak met ons via telefoonnummer (0)164 23 60 33 of stuur een e-mail naar info@plastica-thermoforming.eu.

Naast vacuümvormen, is ook CNC frezen een grote specialiteit van Plastica Thermoforming.

Ook interessant:

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008