VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Bedrijf > Nieuwsarchief > Solarteam Eindhoven Wereldkampioen met de Stella Lux!

Solarteam Eindhoven Wereldkampioen met de Stella Lux!

<< Terug Solarteam Eindhoven Wereldkampioen met de Stella Lux!
UPDATE SOLARTEAM EINDHOVEN: WERELDKAMPIOEN!!!
http://www.solarteameindhoven.nl/nieuwsbrief-12-wereldkampioenen/

Niet op snelheid maar wel op punten heeft het Solarteam Eindhoven de overwinning binnen gesleept.
Het team is Wereldkampioen geworden met de Stella Lux!
Lees het hele artikel op de website:

http://www.solarteameindhoven.nl/nieuwsbrief-12-wereldkampioenen/

http://www.solarteameindhoven.nl/

De energie positieve gezinsauto
Stella Lux, de energie-positieve gezinsauto. Dit houdt in dat Stella Lux zo efficiënt is dat zij gedurende het hele jaar zelfs meer energie opwekt dan dat zij verbruikt, zelfs onder Nederlandse weersomstandigheden. Het aerodynamische design heeft hier een grote rol in gespeeld: denk hier bijvoorbeeld aan de slimme tunnel die van voor tot achter door de auto loopt. Daarnaast heeft de auto aan beiden zijden een uitstekend dak, waardoor een extra rij zonnecellen geplaatst kon worden. Tenslotte is de auto ook extreem licht ontworpen door gebruik te maken van materialen zoals koolstofvezel en aluminium.

Intelligente auto
Stella Lux is een intelligente auto. Zo is zij voorzien van een innovatief energie-management systeem: de SOLAR Navigator. Aan de hand van actuele weerdata kan dit systeem suggesties doen voor de optimale route. Daarnaast is Stella Lux gekoppeld aan uw smartphone, waardoor deze op de hoogte is van de geplande afspraken in uw agenda. Hierdoor weet Stella Lux precies hoeveel energie de auto kan terugladen naar het huishouden of hoeveel u nog moet opladen om uw volgende bestemming te bereiken. U hoeft niet meer na te denken over de energie-verdeling van uw auto gedurende de dag. U kunt zorgeloos genieten van Stella Lux.
Door de flexibele schermindeling van een tablet en de voelbaarheid van knoppen te combineren, heeft Solar Team Eindhoven LAYR ontwikkeld. Door de tastbare balk met over het scherm te schuiven zijn applicaties te vergroten en te verkleinen. In de balk bevinden zich drie inkepingen waar de applicaties ook op afgestemd zijn. Hierdoor hoeft u uw ogen niet van de weg te halen om het systeem te besturen, wat de veiligheid aanzienlijk verhoogt.
Stella Lux communiceert ook met andere auto’s op de weg en speelt hier handig op in. Zo wordt bijvoorbeeld automatisch het volume van de muziek verlaagd zodra een ambulance nadert.
Comfortabel
Nog nooit was een interieur van een zonneauto zo comfortabel. Om toegang te krijgen tot het interieur moet de deur van het slot. Dit gebeurt door automatische deur ontgrendeling: Stella Lux weet dat u in de buurt bent door het detecteren van uw smartphone en haalt vervolgens het slot van de deur. De deur zelf is onderdeel van de stoel waardoor u in een beperkte ruimte toch veel vrijheid ervaart. De stoelen zijn voorzien van comfortabel textiel i.c.m. met lichtgewicht kussens zodat u van maximaal zitcomfort kunt genieten.
De rest van het interieur is ontworpen met lichte kleuren en materialen. Hierdoor heeft het interieur van Stella Lux een open en licht karakter. Door de moodlights die op slimme wijze door de auto zijn verwerkt waant u zich in een futuristische mini-lounge.
 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008